Mimi myymälä Turussa

 

www.pellavakauppa.fi


Myymälä:

MIMI, Yliopistonkatu 24
20100 Turku

Puh: 044-308 3358

Sähköposti:  info@pellavakauppa.fi

 
Aukioloajat:

Arkisin 10.30-17, lauantaisin 10-15

Puh. 044 308 3358 tai info@pellavakauppa.fi

Pellavakaupan tuotteita myy Mimi, joka sijaitsee Turun keskustassa kävelykadulla. Mimin asut ovat puhtaita luonnonkuituja, kuten pellavaa, ekologista puuvillaa ja villaa. Olemmekin tulleet tunnetuksi pellavien ykköspaikkana.

Mimin myymälästä löytyy laatuvaatteita aikuiselle naiselle. Myymälässä on paljon asuja, jotka ovat hengittäviä ja mukavia käyttää. Suuren suosion ovat saaneet LAURIEn housut, joille olemme tehneet oman verkkokaupan, www.housumaailma.fi 


Suosimme paikallisten käsityöläisten tuotteita ja meiltä saat mm. naantalilaisen Elina Sopasen harsopellavaviittoja tai talvella hänen valmistamiaan huovutettuja hattuja, lapasia ja sukkia. Meillä on myös turkulaisen Tuija Vihermaan valmistamia upeita pellavakankaalle maalattuja tunikoita aikuisille ja lapsille. Mimin oman malliston vaatteiden lisäksi edustamiamme tuotemerkkejä, joiden jälleenmyyjä olemme, ovat mm. kotimaiset Tarina-Asu, Aïno, Kustavin Merineule, KAS-Design, Ratia, Coruu, Anna-Riitta Kivistö, KOI-Design ja ElinaS. sekä tanskalaiset LAURIE, Masai ja Pont Neuf sekä ruotsalainen Ralston ja liettualainen Grizas.

Olemme ottaneet valikoimaamme myös Ioanna Kourbelan ihastuttavat neuletuotteet. Ne valmistetaan kreikkalaisesta puuvillasta ja ne ovat laadultaan tosi hyviä. Monitoimineuleen lisäksi meillä on vaihtuva mallisto Kourbelaa.

Tuomme myös maahan itse pellava-asuja, joilla teemme myös tukkukauppaa. Mistä tahansa asumme tulevatkin, laatu on aina ykkösluokkaa. Edustamiamme merkkejä ovat mm. kreikkalainen Haris Cotton sekä liettualainen LinoGija.

Mimistä saat kotimaiset Coruun silikonikorut sekä aitoja koruja makeanveden helmistä. Meillä on myös kiva valikoima Silvernetin koruja hopeasta ja pronssista. Lisäksi saat paljon erilaisia kotimaisia helminauhoja ja korvakoruja puuhelmistä. Asustevalikoimiamme täydentävät LASESSORIN huivit, viitat, ponchot ja heijastimet. Tervetuloa mukaville ostoksille!

Pääasiassa myymälässämme on valikoima monikymmenkertainen verrattuna verkkokauppaan, koska kaikkia tuotteita olisi mahdotonta lisätä sinne. Joten jos suinkin pääset paikan päälle putiikkiimme, löydät takuulla jotakin itsellesi sopivaa!

 

KANTA-ASIAKKAAKSI:

Mimin myymälässä voit liittyä kanta-asiakkaaksi ja jokaisesta ostoksestasi alkaa kertyä bonusrahaa ja saat myös mukavia kantistarjouksia, jotka lähetämme halutessasi kerran kuussa sähköpostiisi. Täytä myymälässä liittymislomake ja saat hyvät edut. Voit lähettää meille myös sähköpostilla tietosi ja lisäämme sinut myymälämme kanta-asiakkaaksi (osoitteeseen info@pellavakauppa.fi ja laita viestiin aiheeksi: Mimin kanta-asiakkaaksi).

 

FACEBOOK:

Seuraa meitä Facebookissa ja saat tietoa uutuuksista ja tapahtumistamme

.

Pellavakaupan FB-sivulle
 
MIMISTÄ MM. SEURAAVIEN VALMISTAJIEN TUOTTEITA:
VAATTEET
MIMI - PELLAVA-ASUT JA HUIVIT, NEULEET
MASAI - TUNIKAT, PUSEROT, JAKUT, TAKIT
TARINA-ASU - PELLAVA-ASUT
AÏNO - PELLAVA-ASUT, JAKUT, MEKOT, TUNIKAT
RALSTON - PELLAVA-ASUT, TUNIKAT
RATIA - PUUVILLANEULEET
HARIS COTTON - PELLAVA-ASUT
LINOGIJA - PELLAVA-ASUT
GRIZAS - PELLAVA-ASUT, SILKKIPELLAVAT JA SILKKIASUT
IOANNA KOURBELA - PUUVILLANEULEET
LAURIE - IHMEHOUSUT, PITKÄT JA CAPRIT, FARKUT
PONT NEUF -TUNIKAT, MEKOT
KAS-DESIGN - KORUKÄSINEET, SORMIKKAAT, LAPASET
ELINA S. - HARSOPELLAVAVIITAT, KÄSINEET, HATUT, SUKAT, NEULEET, KEITTOVILLA-ASUT
TUIJA VIHERMAA - PELLAVA-ASUT AIKUISILLE JA LAPSILLE
MERINEULE - LEGGINSIT, TRIKOOPAIDAT
 
KORUT, ASUSTEET JA LAHJATAVARAT
 
CORUU - KOTIMAISET SILIKONIKORUT
ANNA-RIITTA KIVISTÖ - HUOPA- JA PUUHELMIKORUT, KORUHEIJASTIMET
SILVERNET  - HOPEA- JA PRONSSIKORUT
MIMI - HELMINAUHAT
ROSIN PAJA - JOULUN LAHJATAVARAT: TONTUT JA ENKELIT
ELINA S. -  HUOPA- JA PUUHELMIKORUT
LASESSOR  - HUIVIT, VIITAT, PONCHOT, PIPOT, KÄSINEET HEIJASTIMET
SEKÄ PALJON MUUTA...