Toimitus/Maksu

Maksu pankkipainikkeilla

Paytrail maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.

Paytrailin alla on maksupainikkeet verkkopankkeihin, jotka toimivat normaaliin tapaan verkkopankissasi.

PAYTRAIL MAKSUTAVAT: Pivo, Siirto, OP, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, Ålandsbanken, Handelsbanken, Aktia, Visa, Visa Electron, Mastercard, OP Lasku, Walley.

HUOM. Jos valitset maksutavaksi laskun, saattaa eri laskuttajilla tulla myös laskutuslisä tilaukseen.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Paytrailin hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

Voit myös alasvetovalikosta valita maksutavaksi ennakkomaksun tilille.

Maksu ennakkomaksulla

Voit valita maksutavaksi myös ennakkomaksun ja maksaa tilauksesi käyttäen viitenumeroa, jonka saat tilausvahvistuksessa sähköpostiisi. Odotamme suoritusta 5 arkipäivää ja ellei maksua siihen mennessä tule, tilaus raukeaa. Lähetä meille sähköpostilla info@pellavakauppa.fi -osoitteeseen arkistotunnus maksustasi, niin nopeutat tilauksesi toimitusta. Suoritus voi viipyä matkalla, joten kun ilmoitat maksusta, pääsemme toimittamaan nopeasti tilauksesi.

Pellavakauppa Suomi Oy

TILINUMERO: FI415700 2020 0094 92

SWIFT: OKOYFIHH

Helpoin ja nopein tapa on käyttää Paytrailia, koska se on sama kuin oma verkkopankkisi.

Postin lähetykset toimitetaan lähimpään pakettiautomaattiin tai postiin.  Useinmiten postipakettimme mahtuu kirjeluukusta sisään pikkupakettina. Kun tilauksesi on lähdössä meiltä, saat vielä sähköpostiisi postin pakettikortin, jossa on lähetyksen seurantanumero. Voit myös tilata lähetyksen eri osoitteeseen, esim. työpaikallesi. Postikulut ovat 4,90. YLI 99€:N TILAUKSISSA TOIMITUSKULUT 0€ KOTIMAAN LÄHETYKSIIN.

NOUTO: Voit myös noutaa tilauksen Mimin myymälästä Turussa (Yliopistonkatu 24), jolloin saat sen tietysti ilman toimituskuluja.

HUOM! TILAUKSET ULKOMAILTA: Mikäli olet tekemässä tilausta ulkomailta, olethan ystävällinen ja otat meihin yhteyttä sähköpostilla ennen tilaamista, jotta voimme selvittää postikulujen hinnan toivomaasi osoitteeseen.

Toimitusaika

Tilaukset lähtevät meiltä väh. kahdesti viikossa, tiistaisin ja perjantaisin, joten saat tilauksesi melko nopeasti. Jos tilauksessasi on epäselvyyksiä tai tuotteen toimitus kestää normaalia pidempään, otamme yhteyttä.

Tuotteen palautusoikeus

Pellavakauppa noudattaa yleisiä postimyynnissä sovellettavia tavaran palauttamiseen liittyviä ehtoja. Kaikilla tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus tavaran saapumisesta lukien. Palautus on maksuton, jos vaihdat tai palautat tuotteen kerran. Jos vaihdamme samaan tilaukseen liittyvän tuotteen useamman kerran, veloitamme siitä aiheutuneet postikulut.

Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön. Kerro ystävällisesti miksi haluat palauttaa tuotteen, jotta voimme kehittää toimintaamme. Palautuslähetyksen voit jättää Suomessa postin kuljetettavaksi ilman postimaksua täyttämällä postissa palautuslomakkeen. Meillä on palautussopimus Postin kanssa. Laitathan mukaan tilitietosi, jotta voimme palauttaa maksamasi summan tilillesi.

HUOM. JOS HALUAT VAIHTAA TUOTTEEN, OLE YHTEYDESSÄ ASIAKASPALVELUUMME ENNEN PALAUTUSTA, niin lähetämme Sinulle maksetun pakettikortin ja ohjeet.

PUH. 044 308 3358 tai info@pellavakauppa.fi